Ingrediente:
100 g de unt;
70 g dulceață de cireșe;
20 g zahăr vanilinat;
30 de biscuiți sărați;
120 g zahăr pudră;
200 ml apă;
400 g cremă de brânză;
300 g iaurt grecesc
Mod de preparare:
Puneți untul într-un castron, adăugați zahăr vanilat și zahăr pudră.
Bateți cu un mixer până devine cremos.
Adăugați crema de brânză și iaurtul grecesc în unt, continuați să bateți compoziția până când devine omogenă.
Diluați dulceața cu apă.
Înmuiați biscuiții în apă cu dulceață.
Construiți baza piramidei cu 10 biscuiți, formând 5 rânduri de câte 2 biscuiți fiecare.
Acoperiți cu cremă, distribuind-o uniform pe suprafață.
Adăugați un nou strat de biscuiți, de data aceasta 4 rânduri de cate 2 biscuiți și repetați acest proces, reducând un biscuit de fiecare dată când adăugați un nou strat.
Găurile dintre biscuiți pot fi umplute cu gem.
Forma dorită este cea a unui triunghi.
Umpleți toate găurile laterale și finale cu cremă, ungem ușor toate părțile.
Trimiteți desertul la frigider pentru o oră.
Puteți decora cu fulgi de nucă de cocos sau ciocolată.
Poftă bună!