Secretele Creării “Prăjiturii Inteligente”

Indubitabil, dacă doriți să impresionați, prăjitura inteligentă este desertul perfect. Unul dintre secrete se află chiar în numele său, prăjitura „fețe singură” majoritatea muncii. Nu numai că este lipsită de complicații în ceea ce privește prepararea, dar și extrem de savuroasă.

Aici vă prezentăm ingredientele de care veți avea nevoie pentru a prepara acest deliciu:

Ingrediente:

9 ouă

1 litru de lapte

250 g făină

200 g unt

250 g zahăr pudră

zahăr vanilat sau esență de vanilie

Cum să preparați prăjitura inteligentă:

Primul pas este să topiți untul și să-l lăsați să se răcească. După aceea, separați albușurile de gălbenușuri.

E bine să începeți cu mixarea gălbenușurilor, deoarece spuma de albușuri se va lăsa dacă începeți cu ea.

Peste urmă trebuie să realizați o cremă omogenă cu gălbenușurile și zahărul pudră, ce va deveni în final albicioasă.

Abia acum veți adăuga untul topit și răcit, nu deodată, ci încet, cu grijă. Apoi, introduceți și făina, asigurându-vă că amestecați suficient pentru a nu rămâne grumazuri.

La sfârșit, adăugați laptele treptat și omogenizați bine compoziția.

Lăsați deoparte crema de gălbenușuri și ocupați-vă de albușuri, care trebuie bătute spumă.

Adăugați esența de vanilie și zahărul vanilat și incorporați. Spuma astfel obținută se menajant peste crema de gălbenușuri.

Asigurați-vă că puneți puțin câte puțin și amestecați cu grijă.

Compoziția finală se toarnă într-o tavă acoperită cu hartie de copt și se introduce în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ o oră.

Un detaliu crucial este să nu deschideți cuptorul în acest timp. Când este gata, prăjitura se va rumeni ușor la suprafață.

Asigurați-vă că nu o scoateți din cuptor până nu se răcește. Prajitura inteligentă trebuie lăsată peste noapte înainte de a fi porționată.

Pentru o prezentare mai atrăgătoare, desertul se poate presăra cu zahăr pudră.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: