Ingrediente necesare:
Numărul de pișcoturi va depinde de dimensiunea formei,
Lapte – necesar pentru înmuierea pișcoturilor,
Frișcă lichidă – 300 ml,
Iaurt cu fructe de pădure – 300 g,
Dulceață de fructe de pădure – în funcție de preferințele dvs., aproximativ 3-4 linguri.
Metoda de pregătire:
Dimensiunile formei: cuprinse între 18 cm și 24 cm.
Se toarnă frișca într-un castron mare.
Se amestecă cu un mixer electric la viteză maximă.
Se adăugă iaurtul cu fructe de pădure și se amestecă cu mixerul, încorporându-l în frișca bătută.
Scoateți pișcoturile în lapte și aranjați-le ca bază și perete lateral pentru prăjitură.
Turnați crema în interiorul tavei și nivelați cu o lingură.
Împărțiți pe suprafață câteva linguri de dulceață de fructe de pădure.
Puneți la frigider prăjitura pentru cel puțin 3 ore.
Poftă bună!