În primul rând, vom avea nevoie de următoarele ingrediente:
250 g de făină obișnuită
250 g de iaurt
150 ml de lapte
1 ou
Coaja de la 1 lămâie
70 g de zahăr
10 g de praf de copt
Ulei pentru prăjit
Modul de preparare:
Începeți prin a pune ouăle într-un bol, adaugând apoi zahărul. Amestecați bine și turnați iaurtul peste.
Încorporați treptat laptele. Adăugați coaja de lămâie rasă și amestecați bine totul.
În alt bol, amestecați făina cu praful de copt, obținând în acest fel aluatul. Asigurați-vă că acesta are o consistență omogenă.
Încălziți o tigăie și adăugați suficient ulei pentru prăjit. Când uleiul este încins, iați cu o lingură o cantitate de aluat.
Introduceți cu grijă lingura cu aluat în uleiul încins. Coaceți aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte, până când gogoșile capătă o culoare rumenă.
În momentul în care gogoșile sunt coapte, le transferați într-un castron și le stropiți cu zahăr pudră.
Gata! Acum puteți servi aceste minunate gogoși care se prepară în doar 10 minute. Să aveți poftă de bunătăți!