Un Prânz Rapid și Delicios cu Cartofi, Carne Tocată și Brânză: Succes Garantat
Sunt de ajuns următoarele ingrediente:
1,5 kg de cartofi
1 linguriță de sare
3 linguri de ulei
1 ceapă
400 g de carne de vită tocată
2 căței de usturoi
Patrunjel
1 linguriță de sare
1/2 linguriță de piper negru
1/2 linguriță de ardei iute
200 g de brânză cheddar
8 roșii cherry
Cum se prepară?
Începem prin a curăța și a rade cartofii sau putem să îi tăiem în felii subțiri cu un cuțit bine ascuțit.
Condimentăm cu sare și adăugăm cele 3 linguri de ulei…
Preparăm un vas de copt, uns la fund cu ulei.
Într-un castron mare, combinăm carnea tocată cu ceapa tocată mărunt, usturoiul zdrobit și patrunjelul tocat.
Adăugăm și sarea, condimentăm, adăugăm și puțin chili, apoi amestecăm bine toate ingredientele.
În vasul de copt așezăm un strat de cartofi, un strat de carne tocată, apoi din nou un strat de cartofi.
Se pune la cuptorul preîncălzit pentru a se coace la temperatura de 230 de grade timp de aproximativ o jumătate de oră.
Apoi adăugăm peste patrunjel, brânza rasă și roșii tăiate în felii, și se mai coace.
Se coace la 200 de grade timp de aproximativ 15 minute.
Poftă bună și să vă fie de folos!