Ingrdiente necesare:8 linguri de făină8 linguri de zahăr8 linguri de ulei 4 ouă proaspete, direct din frigider1 linguriță de praf de copt1 lingură de zeamă [citeste mai departe…]
Desi ar putea parea o sarcina dificila la prima vedere, prepararea ciorbei de burtă este mult mai simplă decât ai putea crede. În ciuda faptului [citeste mai departe…]
O cultivare eficientă a cartofilor anul întreg: Strategii pentru a avea o recoltă abundentă în orice sezon cultivarea strategică și tehnici specializate pot fi soluția [citeste mai departe…]
Cozonacul, starul incontestabil al mesei de sărbătoare a românilor, necesită tehnici speciale de preparare pentru a atinge gradul de perfecțiune dorit. Constantinii cunoscători în arta [citeste mai departe…]
Despre puterile extraordinare ale Brusturelui se discuta prea rar, însă ele sunt remarcabile: acesta reduce glicemia, protejează ficatul de toxine și limitează absorbția colesterolului rău [citeste mai departe…]
Ingrediente necesare: – Piscoturi (aproximativ 16 bucăți) – Lapte pentru înmuierea piscoturilor – 250 g mascarpone – 300 ml smântână pentru frișcă – 200 g [citeste mai departe…]