Vom utiliza următoarele ingrediente:
Ingredientele pentru aluat:
Făină – 150 g
Apă – 350 ml
Unt – 150 g
Ouă – 3 bucăți
Sare – un sfert de linguriță
Ingredientele pentru cremă:
Frișcă sau smântână cu 33% grăsime – 200 ml
Branză de vaci – 170 g
Zahăr pudră – 50-100 g
Modul de preparare este următorul:
Într-o oală, topiți untul adăugând și apa. Se pune pe foc și se lasă să se topească.
Introducem făina și formăm un aluat omogen amestecând continuu.
Transferăm aluatul într-un alt bol și îl lăsăm deoparte.
Într-un alt vas, batem ouăle cu un strop de sare.
Adăugăm ouăle treptat în aluatul cald, distribuindu-le în porții mici.
Blenduiți până obțineți o consistență cremoasă.
Introduceți aluatul într-o pungă de patiserie și formați discuri mici pe o hârtie de copt.
Încălziți cuptorul la 250 de grade și coaceți timp de 10 minute.
Acum scoateți dulciurile și umpleți-le cu crema rezultată prin amestecarea tuturor ingredientelor.
Tăiați dulciurile la jumătate, umpleți-le și sunteți gata să le serviți!
Fiți gata pentru o experiență culinară unică! Poftă bună!