Ingrediente:
5 ardei mari
400 g brânză feta
70 g brânză tare sau cașcaval
200 g iaurt
1 roșie medie
Puțin ulei de măsline
1 cățel de usturoi
piper negru
5 frunze de mentă
pătrunjel
oregano
Metodă de preparare:
Curățim ardeii, le scoatem semințele și îi tăiem pe lungime. Îi păstrăm deoparte.
Punem brânza feta într-un castron separat, o amestecăm cu brânza tare sau cașcavalul, tăiem mărunt roșia, presăm usturoiul, tăiem menta, pătrunjelul și oregano-ul.
Adăugăm iaurtul și amestecăm totul până obținem o compoziție omogenă.
Umplem ardeii cu această compoziție și îi mutăm în tava de copt.
Acum adăugăm puțin ulei de măsline și introducem tava în cuptor pentru 40 de minute la 200 de grade Celsius.
Poftă bună!