Delicii culinare: Budincă de brânză și stafide, fără făină și fără zahăr

Pentru crearea acestui desert gustos și hrănitor, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

600 g brânză de vaci

8 linguri lapte

8 linguri stafide

2 ouă

8 lingurițe griș

8 lingurițe de unt

un vârf de cuțit sare,

2 linguri de smântână

sirop de stevie su artar, conform gustului propriu

Preparare:

1. În prima instanță, tăiem stafidele mărunt. După ce le-am mixat cu apă, ne ocupăm de fierberea lor la un foc mic.

2. După ce ajung la punctul de fierbere, se duc la scurs și apoi le lăsăm să se răcească.

3. Cu un mixer la îndemână, mixăm ouăle. Ulterior adăugăm siropul de stevie sau de artar, laptele, grișul și ne ocupăm de amestecarea lor temeinică.

4. După aceea, adăugăm brânza, smântâna și stafidele pe care le-am preparat anterior și continuăm amestecarea.

5. Trecem la topirea untului pe baie de aburi. Folosim jumătate din unt pentru tapetarea unei tăvi de copt, unde vom adăuga și compoziția de brânză și stafide. Untul topit rămas se adaugă uniform peste compoziție.

6. Tava cu preparatul nostru se duce la cuptorul încălzit la 180 de grade, timp de 30 de minute.

Un pont: acest desert se poate face și fără indulcitor, stafidele fiind în sine foarte dulci.

Poftim la masă cu bunătăți sănătoase, gustos și simplu de realizat!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: