Rețeta magică: prăjitura cremoasă cu iaurt grecesc

Ingrediente necesare:

4 ouă,

350 de grame de iaurt grecesc,

3 linguri de zahăr,

aceeași porție de amidon,

zahăr pudră pentru ornat

un pliculeț de praf de copt pentru aluat.

Modul de preparare:

Începem prin a separa albușurile de gălbenușuri.

Zahărul se adaugă peste gălbenușuri și se bate totul cu un tel până se omogenizează.

Ulterior, adăugați praf de copt și amidonul de porumb, continuând să bateți compoziția.

Acum este momentul să adăugați iaurtul, amestecând cu ajutorul unui tel.

Bateți albușurile până obțineți o spumă consistentă cu ajutorul unui mixer, apoi le încorporați în compoziția cu gălbenușuri.

Rețineți, se amestecă din nou, dar nu trebuie bătut.

Mărima compoziției rezultate se toarnă într-o formă pregătită cu hârtie de copt și se lasă la cuptor pentru 30 de minute la 170 de grade.

Înainte de servire, tortul se presară cu zahăr pudră pentru o prezentare deosebită.

Poftă bună!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: