Cum Îți Semnalizează Pisica Prezența Energii Negative În Casa Ta

Pisica, o creatură fascinantă și plină de mister. Vechii o treceau în rândul divinităților, în Evul Mediu era tratată cu frică, iar acum, în zilele noastre, ne-am îndrăgostit iremediabil de ea. Acest comportament dual oare nu înseamnă că în ghemul de blană moale există suficientă magie pentru a alimenta superstițiile multora dintre noi?

Toți am auzit de pisicile sacre din Egipt sau de cele care păzesc templele din Thailanda, mai abitir decât un om și un câine de pază combinați. Se zvonește că, dacă un om cu gânduri reprobabile intra în biserică, nici măcar călugării nu puteau salva persoana de furia sfinteșelor pisici.

Se știe bine că pisica neadăpostește, în schimbul caftei, de entități străine și de proiecțiile astrale. Rareori o pisică face ceva fără un motiv. Studiază-i comportamentul și vei observa că orice acțiune are un scop precis.

Cum îți dai seama că pisica a simțit prezența unor entități malefice? Iată câteva indicii: pisica se uită fix spre o anumită direcție pentru o perioadă lungă de timp; evită sau își concentrează excesiv atenția asupra unui anumit loc din casă.

Sunt momente când pisica poate deveni brusc agitată și se poate arăta ostilă chiar față de stăpânul îndrăgit, dacă acesta aduce acasă energie negativă. În asemenea cazuri, este recomandat un duș, spălarea hainelor și asigurarea că nu ai adus de bunăvoie acasă un obiect împrumutat sau un dar nefavorabil de la o persoană care îți dorește răul.

Dacă pisica refuză să mănânce sau să se joace, ar trebui să te gândești dacă nu cumva ai în casă un oaspete nepoftit sau dacă nu ai primit recent obiecte de la persoane cu intenții negative.

Uneori, pisica preferă să părăsească brusc casa. În unele cazuri, acest comportament este un semnal al faptului că pisica se debarasează de energia negativă acumulată, în alte cazuri, când apar probleme pe care nu le poate rezolva, e semn că ar trebui să curățăm energia casei.

Pisica alege casa în care să stăpânească după criterii pe care numai ea le cunoaște. Merită să acordăm atenție momentului în care pisica a intrat în familie. Poate că unul dintre membrii familiei avea o problemă sau casa avea nevoie de schimbare.

Foarte des se întâmplă ca femeile care trec printr-o despărțire să aleagă să aibă o pisică. Asta pentru că pisicile sunt recunoscute ca fiind simțitoare la energia feminină, le oferă alinare celor care suferă dar pot să muște fără motiv, dacă au observat că stăpâna se gândește la vechile nemultumiri.

Este posibil să dormi cu pisica? Cercetările științifice ne arată că somnul în compania unei alte ființe este benefic, deci de ce să nu dormim cu pisica?

Adesea, pisicile nu sunt excluse din patul stăpânului. De fapt, unii refuză să doarmă în luxoasele paturi special destinate pisicilor. Unii cred că somnul cu pisica poate cauza diverse probleme și boli.

În plus, se zice că pisicile sunt atrase de așa-numitele zone de presiune geopatogene, adică de radiațiile naturale ale pamântului datorate falilor. Acest tip de radiație este periculos pentru corpul uman și poate afecta negativ activitatea creierului, poate cauza insomnie și, ca rezultat, tulburări psihice.

Din fericire, există mulți care se opun acestor teorii. Iubitorii de pisici din întreaga lume duc un verdict comun: de când au adus pisici în viața lor, au început să doarmă mai bine. Vibrationările sonore emise de pisică au un efect benefic asupra stării emoționale și psihologice a oamenilor.

Psihologii recomandă interactiunea cu pisicile persoanelor care suferă de nevroze și stări depresive. Îngrijirea unei pisici, joaca și somnul alături de ea îmbunătățește starea de spirit, normalizează tensiunea arterială și îmbunătățește funcția cerebrală.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: