Ingrediente:
Ardei gras: 7 bucăți
Usturoi: 7 căței
Roșii: 2 bucăți
Sare: după gust
Ulei de floarea soarelui: pentru prăjit
Oţet: 1 lingură
Mărar: o legătură
Mod de preparare:
Începeți prin a spăla bine ardeii grași.
Efectuați tăieturi în formă de X în vârful fiecărui ardei pentru a pregăti locul unde se va pune umplutura.
Curățați cățeii de usturoi și tăiați-i în felii subțiri.
Spălați roșiile și tăiați-le în bucăți mici.
Apoa, așezați usturoiul și roșiile în interiorul ardeilor grași.
Puneți ardeii umpluți într-o tigaie încinsă cu ulei de floarea soarelui.
Condimentați cu sare.
Gătiți la foc mediu, sub capac, până se rumenesc, având grijă să întoarceți periodic ardeii pe cealaltă parte.
Puțin mai târziu, mutați ardeii pe o farfurie și turnați oțet.
Tocați mărarul și presărați-l peste ardei, apoi serviți!
Acest aperitiv poate fi savurat atât cald, cât și rece.
Bucurați-vă de el cum doriți, în timpul verii.
Lăsați umplutura tradițională, cu orez și carne, pentru sezonul rece. Acum, încercați o abordare nouă și vegetariană pentru prepararea ardeilor umpluți.
Nu ezitați să experimentați, vă promitem un rezultat delicios!
Poftă bună!