Bucură-te de Minunile Dulci: Prăjitură cu Brânză de Vacă și Vișine Înghețate

Un deliciu de neuitat, Cheesecake-ul cu vișine surprinde prin combinația sa unică de brânză de vacă pufoasă și, în același timp, răcoritoare. Modern prin rapiditatea și simplitatea pregătirii, este opțiunea ideală pentru toți amatorii de dulciuri.

Ingrediente pentru prăjitura de vis:

Brânză de vacă grasă – 750 g

Smântână (20–25%) – 120 g

Zahăr – 100 g

Sare – 1 praf

Zahăr vanilat – 1 linguriță

Ouă – 3 bucăți

Amidon – 30 g

Decorare

Vișine congelate – 100 g

Amidon – 1 linguriță

Modul de pregătire al deliciului

Primul pas este amestecarea brânze de vacă cu smântână, zahăr, un praf de sare, zahăr vanilat, ouă, și amidon.

Sfat util: Pentru a combina mai eficient ingredientele, puteți folosi un blender.

Acum este momentul să turnăm amestecul cremos într-o tavă, care trebuie tapetată anterior cu hârtie de copt, și să ne ocupăm de decor.

Mai departe, într-un castron separat, amestecați vișinele cu amidon și acoperiți cu acest amestec întreaga suprafața a viitoarei noastre prăjituri.

Cheesecake-ul cu vișine este gata să fie pus la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 50 de minute.

Închideți cuptorul, dar nu vă grăbiți să scoateți prăjitura. Lăsați-o să se răcească încă 20 de minute la cuptor.

Un mic sfat: Serviți prăjitura presărată cu zahăr pudră. Bucurați-vă de momente dulci și savuroase!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: