Crema de ciocolată cu doar trei ingrediente – Care se transformă într-o înghețată delicioasă

Ingrediente:

300 ml smântână cu un conținut de grăsime de cel puțin 30-35%

25 g cacao pudră

150 g lapte condensat

Felul de preparare:

Turnați laptele condensat într-un bol de mixer, adăugați cacao pudră și amestecați bine.

Alegeti cacao de calitate superioară, deoarece vă va influența gustul și aroma cremei dumneavoastră.

Începeți să bateți.

În continuare, adăugați 300 de mililitri de smântână rece.

Bateți cu un mixer la viteză mare până obțineți o cremă pufoasă.

Atenție – este esențial să nu întrerupeți procesul de a bate crema.

Dacă găsiți aceasta a fost întrerupt, va trebui să o refăceți.

Cum procedăm în continuare?

Consistența obținută trebuie să fie pufoasă și aerisită.

Transferați amestecul finit într-un sac de cofetărie cu duză și începeți să umpleți paharele.

Acoperiți preparatul cu folie alimentară.

Trimiteți compositia la congelator pentru 1 oră pentru ca desertul să se solidifice.

Finalizare și servire:

Extrageți din congelator înghețata de ciocolată, presărați cu fulgi de ciocolată sau nuci tocate dacă doriți și serviți.

Acest deliciu culinar este gata. Iar dacă doriți să îl utilizați că cremă pentru torturi sau prăjituri, asigurați-vă că o lăsați la frigider pentru a se întări.

Poftă bună!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: