Delicios Tort Fără Coacere cu Fructe și Piscoturi, Gata în Doar 10 Minute

Pentru a pregăti acest delicios desert, vom avea nevoie de următoarele ingrediente:

400 ml lapte

400 ml friscă

150 g zahăr pudră

500 g iaurt

500 g brânză de vaci

5 ml esență de vanilie

200 g zahăr

20 g întăritor pentru friscă

300 g piscoturi

compot de piersici

20 g fulgi de cocos

Dimensiunile recomandate pentru tavă sunt de 20 × 30 cm.

Să ne apucăm de treabă:

Începem prin înmuierea piscoturilor în lapte și le așezăm uniform în tava prealabil pregătită.

Într-un bol, combinăm brânza de vaci cu iaurtul și zahărul pana la uniformizare.

Friscă se bate separat, cu zahărul pudră și întăritorul, până obținem o textură solidă.

Amestecăm apoi cele două compoziții.

Distribuiți o porțiune din crema obținută în tavă, presărați cu bucăți de fructe presate ușor în cremă și adăugați un nou strat de piscoturi înmuiate în lapte.

Continuați cu restul cremei și decorați cu fructe și fulgi de cocos.

Lăsați tortul la rece pentru cel puțin o oră înainte de servire.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: