Descoperiți cum să pregătiți un preparat delicios și economic cu cartofi pe care îi aveți acasă

Pentru a ne apuca de gătit, avem nevoie de următoarele ingrediente:

1 kg de cartofi

30 g de pătrunjel

50 g unt

100 g de brânză tare

2 ouă

10 cârnați sau cremvursti mai groși

300 ml ulei vegetal

pesmet

sare, piper negru măcinat după gust

Iată și modul de preparare:

Începeți prin a curăța cartofii, pe care îi tăiați și îi fierbeți într-o oală cu apă sărată.

Când cartofii sunt moi, se toarnă apa și se transformă cartofii în piure.

Se adaugă untul și se amestecă cu cartofii. Condimentați cu sare și piper după gust, și adăugați pătrunjel tocat.

În final, adăugăm și brânza rasă în masa de cartofi.

Batem apoi ouăle într-un vas, amestecăm cu o furculiță și turnăm pesmetul în alt vas.

Din masa de cartofi obținută formăm ruladele cu care înfășurăm cârnații.

Trecem ruladele prin ou și apoi prin pesmet și le prăjim în ulei încins.

După prăjire, le așezăm pe un proșop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei și le putem servi cu un sos după preferințe.

Să vă fie de poftă!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: