Dincolo de gust: Salată de ardei iuți cu ceapă, fără conservanți, preparată la borcan

Ingrediente necesare:

1 kg de ardei iuți curățați de codițe

1 kg de ceapă albă pe care o curățăm

500 ml de oțet

500 ml de apă

2 linguri de sare

4 linguri de zahăr

Punem la dispoziție ienibahar

Avem și semințe de coriandru

Nu lipsește nici piperul

Pași de urmat

1. În primul rând, purcedem la curățatul ardeilor și îndepărtăm codițele.

2. Apoi, cu grijă și precauție, curățăm ceapa.

3. Folosim un blender pentru a mărunți ardeii.

4. Adaugăm ceapa tăiată mărunt și ne asigurăm că am amestecat bine ingredientele.

Prepararea marinadei

5. Într-un vas adecvat, punem la fiert apa, oțetul, sarea, zahărul și condimentele. Lăsăm la foc mic pentru 1-2 minute.

6. Repartizăm compoziția de ardei în borcanele pregătite.

Ultimul pas

7. Turnăm marinada în borcane și le închidem ermetic.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: