Dr. Constantin Dulcan – Revelația care vindecă cea mai gravă boală umană: “După șase luni, 40% din ei s-au vindecat”

Cancerul, o afecțiune letală, este un subiect în continuă cercetare. Deși multe tipuri de cancer pot fi tratate, procesul de vindecare poate fi unul de durată, descurajator și deseori încărcat cu dificultăți. În general, tratamentul se bazează pe abordări medicale tradiționale, dar un renomant doctor american propune o mișcare inovativă bazată pe resursele interne ale organismului nostru.

Cum putem trata cancerul cu această tehnică revoluționară prezentată de Profesorul Constantin Dulcan?

Dr. Constantin Dulcan, lider mondial în domeniul neurochirurgiei și recunoscut pentru numeroasele sale contribuții, afirmă că această afecțiune complexă poate fi abordată eficient prin forțele interne ale organismului și mintii, fără a fi necesară intervenția medicală tradițională. Vindecarea naturală a cancerului se bazează pe un protocol dezvoltat de un specialist american, care a descoperit că puterea minții poate fi cel mai puternic medicament.

“Bernie Siegel, renumit oncolog din SUA, a luat mai mulți pacienți cu cancer în stadiu terminal și le-a învățat tehnicile de vizualizare: de mai multe ori pe zi, ei trebuiau să-și imagineze că distrug celulele cancerigene din corpul lor cu foc sau cu o fiară sângeroasă.

După șase luni, 40% din pacienți s-au vindecat. Testele psihologice au arătat că cei vindecați erau cei optimiști, cei care credeau în Dumnezeu și cei care reușeau să rămână calmi. Indecizia este un obstacol în calea oricărui succes și, mai ales, a vindecării”, afirmă respectatul neurochirurg, conform Antena3.

Profesorul Constantin Dulcan, despre secretele unei vieți fără boli:

“Dacă ne dorim să rămânem sănătoși și fericiți, e suficient să ținem cont de câteva aspecte esențiale: să mâncăm în mod sănătos, fără a ne suprasatura, să facem exerciții fizice în mod regulat, să ne odihnim corespunzător, să rămânem optimiști și plini de speranță. Să perseverăm în pasiunile noastre, să ne antrenăm intelectul și să evităm rutina. Să introducem schimbări constant în viețile noastre”, subliniază medicul.

De asemenea, distinsul specialist afirmă că vindecarea începe prin înțelegerea originii afecțiunilor și prevenirea acestora prin schimbarea stilului de viață.

“Plecam de la basme, pe care toată lumea le-a considerat a fi fictive, dar iată că trăim într-un timp în care par să devină realitate. Iată două perspective: putem încetini procesul îmbătrânirii sau chiar putem inversa bătrânețea în tinerețe.

În ceea ce privește inversarea bătrâneții, până acum aceasta a fost posibilă doar la animale. De exemplu, la șoareci transgenici, s-a reușit reversiunea vârstei, vindecarea diabetului și chiar rejuvenarea.

O altă descoperire interesantă: la un șoarece în vârstă s-a transfuzat sânge de la un șoarece tânăr, rezultând încă o dată inversiunea procesului de îmbătrânire”, explică medicul.

Gestionarea gândurilor și emoțiilor

În lucrarea sa, “Creierul și mintea Universului”, Profesorul Dulcan explică și ce impact au asupra noastră propriile gânduri și emoții.

“Un alt efect al gândurilor și emoțiilor asupra organismului constă în influențele chimice. Efectele lor biochimice sunt variabile, în funcție de prezența sau absența lor, cât și de nivelul lor cantitativ.”

Prof.dr. Constantin Dulcan constată că “sunt cuvinte care alină, alungă tristețea, înalță, entuziasmează, vindecă și calmează, dar sunt și cuvinte și emoții care îmbolnăvesc sau pot provoca deces, mai întâi le afectează pe cele care le rostesc, apoi pe ceilalți”.

Emoționăm când ne încruntăm

Este important de reținut că toate gesturile noastre, inclusiv mimica feței, pot influența starea noastră pentru bine sau rău.

„În momentul în care ne încruntăm fruntea și fața, nu doar că producem riduri, dar intrăm și într-o stare psihică specifică stresului, cu eliberare excesivă de cortizol și adrenalină. …Când zâmbim, eliberăm hormoni benefici pentru sănătate – oxitocină, serotonină etc. Într-o zecime de secundă trecem de la rău la bine, de la boală la sănătate, de la stres la starea propice sănătății, doar schimbând expresia feței“, concluzionează medicul.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: