Gogoși delicioase cu iaurt – Ușor de pregătit și deosebit de savuroase

Lista de ingrediente necesare pentru prepararea rețetei de gogoși:

450 ml iaurt

2 ouă

100 grame de zahăr granulat

60 grame unt

2 lingurițe praf de copt

Făină, în cantitate necesară

Ulei, pentru prăjit

Metoda de preparare:

Puneți ouăle și zahărul într-un bol și mixați până când zahărul se topește.

Apoi adăugați iaurtul, amestecați și apoi incorporați untul topit.

La final, adăugați praful de copt și făina cernute și începeți să frământați.

Aluatul obținut trebuie să fie moale și ușor de mânuir.

Modelați îl aluat sub forma unui sul, împărțiți-l în bucățele mici.

Formați bile mici din fiecare porție de aluat.

Acoperiți bilițele de aluat pentru a preveni uscarea lor și lăsați-le la dospit pentru aproximativ 30-60 minute.

Întindeți fiecare gogoașă cu ajutorul unui sucitor și tăiați o crestătură adâncă în mijloc.

Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți gogoșile pe ambele părți până capătă o culoare aurie.

Poți savura aceste gogoși cu orice tip de gem sau ciocolată după preferințe.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: