Iată care sunt ingredientele necesare:
Friscă lichidă – 500 ml
Smântână – 400 g
Zahăr pudră – 150 g
Biscuiți cu unt măcinați – 500 g
Zmeură congelată – 500 g
Lapte rece – 100 ml
Modul de preparare:
Începem prin a bate frisca cu ajutorul mixerului, apoi amestecăm smântâna cu zahărul și o combinăm cu frisca bătută.
Următoarea etapă este adăugarea biscuiților măcinați, pe care îi încorporăm cu ajutorul unei spatule în amestecul nostru.
Adăugăm lapte după nevoie, astfel încât să obținem o cremă uniformă.
În final, ne ocupăm de fructe și incorporăm zmeura.
Așezăm compoziția într-o tavă, o lăsăm la frigider timp de o oră, apoi o decorăm cu friscă.
Desertul este gata de savurat! Este incredibil de ușor de făcut și necesită doar câteva ingrediente.
Poftă bună!