Macrou cu legume la cuptor- Continut ridicat de proteine ​​si un minim de calorii

Macrou cu legume la cuptor- Sursă bogată de proteine și un conținut minim de calorii

Ingrediente necesare:

3 bucăți de macrou

200 g de morcovi

150 g de ceapă

300 g de roșii

300 g de ardei gras

200 ml de smântână

3-4 căței de usturoi

0,5 linguriță de sare

3 linguri de ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

Începeți prin tăierea capului și a înotătoarelor peștelui.

Curățați apoi interiorul și spălați-l cu grijă sub un jet de apă.

Fiecare macrou trebuie tăiat în forma de medii cercuri.

Dați morcovii pe răzătoare și tăiați ceapa în semi-inele subțiri.

Tăiați roșiile și ardeiul în felii.

Așezați morcovii și ceapa pe fundul tăvii unde veți coace macroul, formând o pernă de legume.

Stropiți cu trei linguri de ulei vegetal.

Așezați bucățile de macrou peste legumele din tavă.

Introduceți între fiecare bucată de pește o felie de roșie și ardei.

Ca să pregătiți sosul, combinați 200 ml de smântână, 4 căței de usturoi și o jumătate de linguriță de sare.

Amestecați bine ingredientele și vărsați sosul peste pește.

Coaceți preparatul timp de 45 de minute într-un cuptor preîncălzit la temperatura de 190 de grade.

În momentul în care preparatul este gata, întreaga casă va fi invaluită într-o aromă ametitoare.

Poftă bună vă doresc!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: