Mai tentant decât niciodată: Ardei Gras Coapti cu Roșii și Usturoi – Versiunea fără Carne a Ardeiului Umplut

Ingrediente:

7 buc. ardei gras

7 catei de usturoi

2 buc. roșii

Sare, la gust

Ulei de floarea-soarelui pentru prăjire

1 lingură oțet

O legătură de mărar

Metodă de preparare:

Începe prin spălarea bine a ardeilor grași.

Realizează tăieturi pentru umplutură, un X la capat.

Cureți cățeii de usturoi.

Feliază-i în bucăți subțiri.

Spală bine roșiile.

Sectionează-le în bucăți mici.

Plasează usturoiul și roșiile în interiorul ardeilor.

Așază legumele umplute într-o tigaie preîncălzită cu ulei de floarea-soarelui.

Presară cu sare.

Gătește la foc mediu, sub un capac, până când se rumenesc. Întoarce periodic ardeii pe partea cealaltă.

Transferă legumele pe o farfurie și toarnă oțet.

Apoi toacă mărarul și presară-l peste legume. Este timpul să servești!

Acest preparat este delicios indiferent dacă este servit cald sau rece.

Poți să te bucuri de el după pofta inimii, în timpul sezonului de vară.

Păstrează umplutura cu orez și carne pentru iarnă, iar acum prepară ardeii grași într-un mod puțin diferit.

Nu trebuie să îți fie teamă să experimentezi, pentru că mereu te poți aștepta la un rezultat delicios. Noi îți oferim garanția acestui lucru!

Poftă bună!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: