Ingrediente:
Brânză de vaci – 600 g
Ouă – 4 buc.
Zahăr vanilat – 1 linguriță
Zahăr – 130 g
Smântână – 250 g
Amidon de porumb – 30 g
Sare – un praf
Fulgi de cocos – 50 g
Petale de migdale pentru decor
Mod de pregătire:
Despărțiți ouăle în albușuri și gălbenușuri, încorporați gălbenușurile alături de zahăr și amidon în brânza de vaci.
Adăugați smântâna în compoziția de brânză și amestecați cu mixerul până obțineți o textură omogenă.
Se introduce sare în albușuri și se bat până când se formează un pufalău ferm.
Cu ajutorul unei spatule, încorporați cu grijă albușurile bătute în amestecul de brânză.
Adăugați fulgii de cocos în amestecul de brânză și amestecați.
Îmbrăcați o tavă de copt cu hârtie de copt pe margini și pe fundul acesteia.
Adăugați aluatul în formă și coaceți la 160 de grade timp de 50-60 de minute.
Vă sugerăm să îmbogățiți aspectul tartei cu petale de migdale înainte de a o coace.
La final, tarta cu brânză de vaci poate fi stropită cu zahăr pudră.
Poftă bună!