Pandispan cu Ciocolată – Rețetă Delicioasă și Ușor de Preparat

Aluat:

ouă – 4 bucăți

zahăr – 400 g

ulei vegetal – 240 ml

lapte – 400 ml

făină – 600 g

praf de copt – 2,5 lingurițe

bucăți de ciocolată – 150 g

pudră de cacao – 2 linguri

lapte – 4 linguri

afine (congelate sau proaspete) – după gust

sirop/zeamă de la compot – după gust

migdale măcinate – după gust

Mod de Preparare:

Amestecăm ouăle cu zahărul într-un bol, adăugăm uleiul și laptele și presărăm făina amestecată cu praful de copt.

Sfat: Pentru a evita cocoloașele în aluat, adăugați făina prin sită.

Turnăm jumătate din aluatul bătut într-un alt bol și îl amestecăm cu bucăți de ciocolată, pudră de cacao și lapte.

Ulterior, incorporăm afinele în aluatul de cacao.

Notă: Cantitatea de afine depinde de preferințele dumneavoastră.

Alternezăm aluatul simplu și aluatul de cacao în tava tapetată cu hârtie de copt și folosim o scobitoare pentru a crea forme, astfel încât aluatul să se lege uniform.

Coacem în cuptorul preîncălzit la 170 °C pentru 40 de minute.

La final, însiropăm prăjitura după gust și presărăm migdalele măcinate.

Pandispan cu Ciocolată

Ce dulce este viața cu pandispan delicios!

Pregătirea acestui pandispan cu ciocolată este un adevărat răsfăț culinar!

Un desert minunat pentru toate ocaziile deosebite!

Vedeta oricărei mese festive!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: