Piramida de dulcețuri: Rapida și neașteptat de delicioasă fără coacere necesară!

Ingrediente:

Unt – 100 g;

Dulceață de cireșe – 70 g;

Zahăr vanilat – 20 g;

Piscoturi – 30 buc.;

Zahăr pudră – 120 g;

Apă – 200 ml;

Cremă de brânză – 400 g;

Iaurt grecesc – 300 g

Mod de preparare:

Începeți prin a pune untul într-un bol, adăugați zahărul vanilat și zahărul pudră.

Bateți cu un mixer până obțineți o consistență cremoasă.

Adăugați crema de brânză și iaurtul grecesc în amestecul de unt, continuând să bateți până la omogenizare.

Dulceața se diluează cu apă.

Inmuiați piscoturile în apă cu dulceață.

Construiți baza piramidei din 10 piscoturi, formând 5 rânduri a câte 2 piscoturi.

Acoperiți cu crema și destribuiți-o uniform pe suprafată.

Adăugați apoi un nou strat de piscoturi, de data aceasta câte 4 rânduri a câte 2 piscoturi și tot așa, scăzând câte un piscot de fiecare dată când avansezi cu straturile.

Golurile dintre piscoturi pot fi acoperite cu gem.

Rezultatul final ar trebui să aibă forma unui triunghi.

Umpleți toate golurile fursecurilor din laterale și de la final cu crema și ungeți ușor toate părțile.

Trimiteți desertul la frigider pentru o oră.

Puteți decora cu fulgi de nucă de cocos sau ciocolată.

Poftă bună!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: