Plăcinta cu brânză de vaci – Deliciul care onorează orice masă și satisface chiar și gurmanzii cu așteptări înalte

Ingredientele necesare sunt:

unt – 200 g;

zahăr – 220 g;

ouă – 2 buc.;

făină – 450 g;

smântână – 2 linguri;

praf de copt – 1 linguriță;

brânză de vaci – 600 g;

albuș de ou – 1 buc.;

amidon de porumb – 1 lingură.

Procedura de preparare este următoarea:

Asociați untul cu zahărul, adăugați ouăle și amestecați cu grijă.

Încorporați în compoziție o lingură de smântână, adăugați făina și praful de copt.

Framântați aluatul până devine elastic și nu se lipește, divizându-l între timp în două părți – o parte mai mare și una mai mică.

Așezați bucata mai voluminoasă de aluat în frigider, iar pe cea mai mică în congelator.

Vă reamintim să înveliți ambele părți de aluat cu folie alimentară.

Pentru umplutură, încorporați zahărul în brânza de vaci, adăugați albușul și smântâna și amestecați până la omogenizare.

Așezați bucata mai mare de aluat într-o tavă pe hârtie de copt.

Răspândiți uniform umplutura de brânză peste aluat.

Feliem aluatul care a fost lăsat la congelator și folosim feliile pentru a acoperi complet umplutura de brânză.

Coaceți plăcinta la o temperatură de 180 de grade pentru 35-40 de minute.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: