Prajitură cu iaurt și pișcoturi, ideală pentru un moment de răsfăț rapid și fără coacere

Ingrediente necesare:

Numărul de pișcoturi va depinde de dimensiunea formei,

Lapte – necesar pentru înmuierea pișcoturilor,

Frișcă lichidă – 300 ml,

Iaurt cu fructe de pădure – 300 g,

Dulceață de fructe de pădure – în funcție de preferințele dvs., aproximativ 3-4 linguri.

Metoda de pregătire:

Dimensiunile formei: cuprinse între 18 cm și 24 cm.

Se toarnă frișca într-un castron mare.

Se amestecă cu un mixer electric la viteză maximă.

Se adăugă iaurtul cu fructe de pădure și se amestecă cu mixerul, încorporându-l în frișca bătută.

Scoateți pișcoturile în lapte și aranjați-le ca bază și perete lateral pentru prăjitură.

Turnați crema în interiorul tavei și nivelați cu o lingură.

Împărțiți pe suprafață câteva linguri de dulceață de fructe de pădure.

Puneți la frigider prăjitura pentru cel puțin 3 ore.

Poftă bună!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: