Redescoperă ardeii umpluți cu stil grecesc – înlocuiește carnea cu brânză feta pentru un plus de savoare

Ingrediente:

5 ardei mari

400 g brânză feta

70 g brânză tare sau cașcaval

200 g iaurt

1 roșie medie

Puțin ulei de măsline

1 cățel de usturoi

piper negru

5 frunze de mentă

pătrunjel

oregano

Metodă de preparare:

Curățim ardeii, le scoatem semințele și îi tăiem pe lungime. Îi păstrăm deoparte.

Punem brânza feta într-un castron separat, o amestecăm cu brânza tare sau cașcavalul, tăiem mărunt roșia, presăm usturoiul, tăiem menta, pătrunjelul și oregano-ul.

Adăugăm iaurtul și amestecăm totul până obținem o compoziție omogenă.

Umplem ardeii cu această compoziție și îi mutăm în tava de copt.

Acum adăugăm puțin ulei de măsline și introducem tava în cuptor pentru 40 de minute la 200 de grade Celsius.

Poftă bună!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: