Rețeta perfectă a tartei de casă dietetice cu brânză – desert încântător și potrivit chiar și pentru seară

Ingrediente:

500 g de brânză proaspătă

5 linguri de lapte

1/2 linguriță de scorțișoară

40 g de stafide

4 linguri de griș

ștevie

ulei

Metoda de preparare: 1. În primul rând, hidratăm stafidele în apă clocotită timp de 15 minute. 2. Într-un vas, combinăm toate ingredientele restante. Folosind un mixer, amestecăm totul într-un mod consistent. Integrăm stafidele în amestec și continuăm să blenduim până obținem o compoziție omogenă.

3. Turnăm aluatul într-o tavă de copt, pe care am uns-o în prealabil cu ulei. Coacem preparatul la temperatura de 180 de grade, pentru o durată de 25 de minute, sau până prinde o culoare aurie. Finalizăm prezentarea tartei cu un strop de scorțișoară. Să aveți poftă bună!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: