Pentru această rețetă veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
400 ml lapte
400 ml friscă
150 g zahăr pudră
500 g iaurt
500 g brânză de vaci
5 ml esență de vanilie
200 g zahăr
20 g întăritor pentru friscă
300 g pișcoturi
compot de piersici
20 g fulgi de cocos
Dimensiunea tavii ar trebui să fie de 20 × 30 cm.
Acum, să trecem la pregătire:
Înmuiați pișcoturile în lapte și aranjați-le în tavă.
Amestecați brânza de vaci cu iaurtul și zahărul.
Într-un al castron separat, bateți frisca cu zahăr pudra și întăritorul, formând o cremă solidă. Combinăm cele două amestecuri.
Puneți o parte din cremă peste pișcoturi, aranjați fructe feliate și împingeți-le ușor în cremă, apoi adăugați un nou strat de pișcoturi înmuiate în lapte.
Continuăm cu restul de cremă, ornăm cu fructe și cu fulgi de cocos.
Se pune tortul la frigider pentru o oră, după care poate fi servit.