Rețetă rapida de tort cu fructe și pișcoturi – gata în 10 minute!

Pentru această rețetă veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

400 ml lapte

400 ml friscă

150 g zahăr pudră

500 g iaurt

500 g brânză de vaci

5 ml esență de vanilie

200 g zahăr

20 g întăritor pentru friscă

300 g pișcoturi

compot de piersici

20 g fulgi de cocos

Dimensiunea tavii ar trebui să fie de 20 × 30 cm.

Acum, să trecem la pregătire:

Înmuiați pișcoturile în lapte și aranjați-le în tavă.

Amestecați brânza de vaci cu iaurtul și zahărul.

Într-un al castron separat, bateți frisca cu zahăr pudra și întăritorul, formând o cremă solidă. Combinăm cele două amestecuri.

Puneți o parte din cremă peste pișcoturi, aranjați fructe feliate și împingeți-le ușor în cremă, apoi adăugați un nou strat de pișcoturi înmuiate în lapte.

Continuăm cu restul de cremă, ornăm cu fructe și cu fulgi de cocos.

Se pune tortul la frigider pentru o oră, după care poate fi servit.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: