Rețeta supremă a chiftelelor cu bere și usturoi: cea mai bună experiență culinară cu carne tocată

Această rețetă uimitoare vă va cuceri cu siguranță. Chiftelele se prepară cu ușurință și au un gust fenomenal.

Iată ingredientele de care avem nevoie:

500 g de carne tocată (mix de porc și vită)

4 felii de pâine prăjită

100 ml lapte

2 ouă

50 g de făină

50 g pesmet

1 cățel de usturoi

2 fire de pătrunjel

sare și piper, după gust

Pentru sos avem nevoie de:

3 cepe de mărime mică

1 cutie de bere

ulei

Procedura de preparare:

În primul rând, puneți pâinea sfărâmată într-un bol, adăugați laptele și amestecați. Într-un al doilea bol, puneți carnea tocată, adăugați ouăle, sarea, piperul, pătrunjelul tocat și amestecați.

Scoateți excesul de lapte din pâine, adăugați compoziția în bolul cu carne și amestecați din nou. Apoi adăugați pesmetul și amestecați încă o dată. Presărați făina într-un bol separat, formați bile din compoziția de carne și dăți-le prin făină.

Puneți uleiul într-o tigaie, încălziți-l și prăjiți chiftelele pe toate părțile. Așezați-le apoi pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.

Ceapa se toacă mărunt și se prăjește în ulei. Apoi, adăugați berea peste ceapa. Puneți chiftelele în acest sos și fierbeți-le timp de aproximativ 10-15 minute.

Adăugați mai multe condimente, dacă este necesar.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: