Snitele de pui la cuptor- O abordare reinventată, mai sănătoasă și mai delicioasă. Fără făină și ulei

Prepară snitelele în mod tradițional, prima dată în făină, apoi în ou și pesmet și finalmente le prăjești în ulei abundant? Astăzi, vom aduce la cunoștința voastră o metodă inovatoare, mai ușoară și mai sănătoasă de preparare a acestui preparat popular.

Ingrediente necesare:

500 g piept de pui file,

30 g de muștar,

50 g maioneză,

30 ml ulei,

40 g miere,

3-4 căței de usturoi,

Sare, piper negru măcinat, paprika dulce, după gust.

Mod de preparare:

Pregătiți marinația amestecând muștarul cu uleiul, usturoiul pisat, mierea lichidă și maioneza.

Adăugați condimentele și amestecați bine.

Spălați pieptul de pui, ștergeți-l cu un prosop de hârtie, apoi tăiați-l în felii subțiri.

Acestea se acoperă cu un prosop de hârtie și se usucă. Puneți feliile într-un bol adânc și turnați marinada peste ele.

Lăsați la frigider pentru 1-2 ore pentru ca acestea să se frăgezească.

Întindeți feliile de piept de pui marinate pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, adăugați marinada rămasă și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute.

Poftă bună!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: