Prepară snitelele în mod tradițional, prima dată în făină, apoi în ou și pesmet și finalmente le prăjești în ulei abundant? Astăzi, vom aduce la cunoștința voastră o metodă inovatoare, mai ușoară și mai sănătoasă de preparare a acestui preparat popular.
Ingrediente necesare:
500 g piept de pui file,
30 g de muștar,
50 g maioneză,
30 ml ulei,
40 g miere,
3-4 căței de usturoi,
Sare, piper negru măcinat, paprika dulce, după gust.
Mod de preparare:
Pregătiți marinația amestecând muștarul cu uleiul, usturoiul pisat, mierea lichidă și maioneza.
Adăugați condimentele și amestecați bine.
Spălați pieptul de pui, ștergeți-l cu un prosop de hârtie, apoi tăiați-l în felii subțiri.
Acestea se acoperă cu un prosop de hârtie și se usucă. Puneți feliile într-un bol adânc și turnați marinada peste ele.
Lăsați la frigider pentru 1-2 ore pentru ca acestea să se frăgezească.
Întindeți feliile de piept de pui marinate pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, adăugați marinada rămasă și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
Poftă bună!