Tărtă plină de îndulcitori naturali, fără făină și zahăr – savoare și sănătate la cote maxime

Începem prin a vă comunica lista ingredientelor necesare pentru această splendidă rețetă:

Lista ingredientelor:

600 g de brânză de vaci proaspătă

8 linguri de lapte dulce

8 linguri de stafide aromate

2 ouă de casă

8 lingurițe de griș

8 lingurițe de unt aromat

un praf de sare

2 linguri de smântână delicioasă

sirop de stevie su artar, potrivit preferințelor tale

Pasul următor? Să începem prepararea ei:

1. Primul pas este tăierea măruntă a stafidelor. După aceea, le combinăm cu apă și le lăsăm la fiert la foc mic.

2. Păstrăm răbdare până când apa începe să fiarbă, moment când le scurgem de apă și le lăsăm la răcit.

3. Cu un mixer puternic, batem ouăle. După aceea, adăugăm siropul de stevie sau de artar, laptele, grișul. Nu uita să amesteci foarte bine.

4. Adăugăm brânza, smântâna, iar stafidele pe care le-am pregătit anterior, urmează să le amestecăm cu restul ingredientelor.

5. Untul se topește pe baie de aburi. Tapetează o tavă de copt cu jumătate din cantitatea de unt. După aceea, adăugăm compoziția de brânză și stafide iar deasupra, adăugăm untul topit într-un mod uniform.

6. Procesul final presupune coacerea acestei compoziții la temperatura de 180 de grade, pentru o perioadă de 30 de minute.

Poți pregăti acest desert și fără îndulcitor, deoarece stafidele posedă un gust natural dulce.

Să aveți poftă de bunătăți!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: