Turtele savuroase cu usturoi și brânză preparate în tigaie – nici nu veți realiza când dispăresc

Te gândești la a prepara ceva gustos, dar nici o idee nu ți se pare atractivă? Ce părere ai de a încerca rețeta noastră de turte cu usturoi, umplute cu brânză? Nu numai că procedura este simplă, dar vei termina într-un timp foarte scurt.

Dacă te înnebunește gustul turtei, această delicatesă este chiar pentru tine. Aceste turte se potrivesc perfect, atât pentru prânz, cât și pentru cină.

Așa că haideți să trecem la preparare. Pentru această rețetă, vom avea nevoie de următoarele ingrediente:

300 g de făină clasică

50 ml de ulei de floarea-soarelui

100 ml de apă

1 linguriță de praf de copt

1 linguriță de sare

200 g de brânză (preferabil afumată)

Usturoi pisat sau granule de usturoi, ierburi aromate

Modul de preparare:

Începem prin a alege un bol mare. Măsurăm din făina simplă cantitatea necesară și o turnăm în bol. Adăugăm apoi praful de copt, o linguriță de sare, apa și combinăm aceste ingrediente amestecând bine, până se formează un aluat omogen.

Acoperim aluatul și îl lăsăm să se odihnească timp de o jumătate de oră, la temperatura camerei. În timpul aceasta, radeți brânza până aveți cantitatea necesară, iar apoi împărțim aluatul format în bucăți cât mai egale. Întindem fiecare bucată de aluat cât mai uniform.

Într-o ceașcă, turnăm uleiul de floarea-soarelui, adăugăm usturoiul pisat și ierburile aromate pe care le avem la dispoziție. Vom unga turtele prăjite cu acest amestec.

Presărăm brânza rasă. Încălzim tigaia și prăjim turtele preparate pe ambele părți.

Sperăm că ai urmat instrucțiunile noastre cu atenție și cu siguranță că nu este prima și ultima oară când vei prepara aceste turte. Dacă ți-a plăcut rețeta, ne-ar face plăcere dacă ai recomanda-o prietenilor tăi sau dacă ai împărtăși-o pe rețelele de socializare.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: